De omgeving

Op enkele minuten van Sunclass Park ligt het historische Durbuy. Deze kleinste stad van België is de ideale plek om een erg aangename, gevarieerde dag in door te brengen. Durbuy is een echt juweeltje voor wie houdt van lekker uiteten, graag gaat shoppen… . Al ontdekt u snel dat er tijdens uw verblijf in Chalet Woods nog veel andere plezierige activiteiten mogelijk zijn.

Wandelen

De Ardennen zijn één groot, spectaculair wandelparadijs. Vraag bij de receptie dus zeker informatie over de talrijke mooie, bewegwijzerde wandelroutes die vanuit het park vertrekken.

Fietsen/mountainbiken

In de buurt zijn er ook tal van leuke fietsroutes voor het hele gezin. Wie wat avontuurlijker is aangelegd, kan de omgeving zelfs met de mountainbike verkennen. Voor vragen of informatie kunt u natuurlijk steeds terecht bij de receptie.

Adventure valley Durbuy

Adventure Valley Durbuy is gewoonweg ideaal voor wie een dagje uit wil met het hele gezin. Jong en oud genieten er van diverse (sportieve) activiteiten als kajakken, escape room, challenge park… Chalet Woods ligt dichtbij, je bent dus in no time bij al dat spannends!

Golf

Ook voor de golfliefhebber heeft Durbuy veel te bieden. Op zo’n 10 minuten rijden van de chalet kan u de golf van Durbuy vinden. Verdere info kan u ook hierover aan de receptie bekomen of via www.fivenationsdurbuy.be.

Chalet Woods is de perfecte startplaats voor nog meer boeiende uitstappen in de Ardennen: de grotten van Han, Plopsa Coo, het labyrint van Barvaux… zijn slechts enkele van de vele leuke dagtrips die je hier voor de hele familie kunt plannen.

Fotogalerij

Bereikbaarheid

Chalet Woods

Sunclass Durbuy Vakantiepark

Rue d'Andenne 20, 6940 Durbuy

Klaar om te reserveren?

Bekijk beschikbaarheid

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *



Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Chalet Woods is beschikbaar voor deze periode